Tala Fou - Block 2021 fogafale pito i lalo na faʻaalia: Josh ma Luke's home theater, vaiaso 4
355533434

I le vaiaso talu ona aafia i se taufaaleaga taufaaleaga, ua maualuga le faamoemoe o Josh ma Luka mo le la fale tifaga.
“O le a faapea mai le au faamasino, 'Oka, o se fale mataaga ua mafaufau lelei i ai.Ua latou alu i tala atu o mea uma ina ia faia lenei mea i le mea moni e mafai, e pei o oe i totonu o le fale tifaga'," o le tala lea a Luka.
Ae ina ua ulufale atu faamasino i lo latou avanoa, na foliga mai ua misi le togi.Su'e i nisi ata o le potu ma va'ai po'o le a le tala a Shaynna Blaze, Darren Palmer, ma Neale Whitaker.
O le galuega a le 'au o le faia lea o le afa o le pito i lalo, ma na o Josh ma Luka na o le 'au na faia lenei mea.
Ina ua ulufale Shaynna i totonu, sa fesiligia e Shaynna le faatulagaga o le potu, ma sa talitonu le faamasino e ono sese le faatulagaga na o nofoa e fa.
“Oka.O le mea muamua na ou matauina e leai ni puipui poʻo ni pupuni.O le fa'atulagaga sili lea?Aua e lagona le laititi, tusa lava pe lapopoa,” o lana tala lea.
Pe a faatusatusa i isi 'au, ua lagona e Darren o le potu o le masaga e sili atu le "faʻatau" lagona.
“O loo ia i matou lena puipui lanumeamata lanumumu, ma o loo tu ai iina le Iron Man.”
"E manaia tele, ma e le o aʻu o se tagata maofa tele-o le mea moni, ou te le manatu na ou vaai i se ata tifaga Iron Man i loʻu olaga.Ae ou te fiafia tele i ai, ”o lana tala lea.
“E malie ona o aʻu o se tagata maofa tele, ma o aʻu o se tagata fiafia tele…Ou te le fia i ai i loʻu fale,” o lana tala lea.
Sa valaau e Shaynna le kapeneta faataamilo i le lau tele, ma sa manatu le faamasino ua matua iloga.
"O lenei aofaiga o le teuina e matua manaia lava, ae a e matamata i le TV, e te le manaʻomia le tele o kapoti papaʻe," o lana tala lea.
“E tatau ona mou ese atu, aua ou te folafola atu e te nofo ai iina, e na o le kapeneta e te iloa atu ai.”
Na ioe le masaga i le tala a Shaynna, fai mai, ina ua taunuu le kapeneta, ua mama nai lo le mea na latou faamoemoeina.
“Ua na’o se fa’ai’uga matagofie ma le manaia, e pei o le fa’amalamalamaina o mea uma o lo’o i luma, ina ia le lavea ai ou foliga.Ou te manatu o se fa'ai'uga matagofie tele,” o lana tala lea.
O le masaga na aofia ai se vaega o loʻo i ai se pusaaisa laʻititi i le avanoa, ae o Shaynna sa i ai se faʻafitauli tele.Malamalama tele mo fale tifaga.
“Ou te fiafia i masini popcorn, ae e le aoga i lenei siosiomaga,” o le tala lea a Shaynna, a o lei sasaa atu i le sitaili atoa o le potu o le masaga, ma manatu ua pogisa ma paie.
"E tulaʻi ma paʻu, e tulaʻi ma paʻu," o le tala lea a Neal.“E pei e matua’i fa’apitoa lava i latou i le minute muamua, ae o le isi minute e pei ua toe fo’i mai.”
Fai mai Darren o le potu malolo i le avanoa o se “se mea na te le fia vaai i ai.”E talitonu le faamasino o nofoa o lo o i ai ipu ua matua faapisinisi tele mo le faaaogaina i fale.
Na ioe Neal, ma finau mai o le filifiliga a le masaga na faʻaalia ai le leai o se poto masani ma le le mafai ona faitau le latou maketi.
Ona tuu lea e Shaynna nisi o ana faitioga sili ona mamafa e oo mai i le taimi nei.A o nofo i totonu o le potu malolo ma foliga le fiafia, sa ia tapunia le potu i se slam.
“A savali mai se tagata faatau iinei, atonu e manatu le tagata faatau, 'O le a se isi mea e mafai ona ou faaaogaina i ai lena avanoa?'
“Ma pe a latou savavali atu i Ronnie ma Georgia po o Tanya ma Vito, latou te manatu, 'Oka, na ou faatauina mo aʻu lava se fale tifaga matagofie.Ou te le manao e faaaoga lenei avanoa mo se isi lava mea.'”
E ui lava i manatu faaalia, ae sa puipuia e Josh ma Luka le potu, ma sa fai mai Josh o manatu faaalia mai faamasino na amata mai i “manatu patino.”
O le a fa'asalalauina le Block i le 9.00pm i afiafi o Aso Sa ma le 7.30pm mai le Aso Gafua i le Aso Lulu.Su'e i vaega fou uma ile 9Now.


Taimi meli: Sep-13-2021