Tala Fou - O nisi fautuaga mo le filifilia o le S-CONNING masini fa'ailoga fagu lapotopoto
355533434

O nisi fa'amatalaga mo le filifilia o le S-CONNING masini fa'ailoga fagu lapotopoto

Muamua lava, e tatau ona mafaufau i le saoasaoa o le masini faʻapipiʻi: S-CONNING e tatau ona filifili le masini faʻailoga e tusa ai ma manaʻoga o le tagata faʻatau ma le laina gaosiga muamua.

Na'o le mae'a o iloiloga mae'ae'a e mafai ona fa'atusa, ma e sili atu le lelei, talafeagai ma fa'atasi e fo'ia mana'oga o le tagata fa'atau.

 

Lona lua, o le filifiliga o igoa: o le faʻasologa o igoa e aofia i le faʻapipiʻiina o le oloa, o le lelei o le igoa e fesoʻotaʻi saʻo i foliga vaaia ma le maketiina o le oloa, o le igoa e maualuga le saʻo, o le lomitusi e lelei, o le igoa. e lamolemole ma e leai se maanuminumi, ma e leai se pulupulu o le faailoga lea o le oloa.O le a toetoe lava fa'aitiitia le togi o oloa.

 

Mafaufau i le mautu o le masini faʻailoga: o se masini faʻailoga lelei e mafai ona faʻamautinoaina le faʻaogaina masani o le masini i lalo o le uta maualuga mo se taimi umi pe a fai o le fausaga faʻainisinia e fuafua lelei, o faʻasologa o matagaluega eseese e masani, o le fausaga o vaega e mautu, ma maualuga le lelei.

SLA-310A

Ole faʻagaioiga tumau ole S-CONNING faʻapipiʻi masini e mafai ona faʻaitiitia le tau o le tausiga o le tagata faʻaoga, faʻafetaui manaoga talafeagai o le gaosiga o le tagata faʻaoga, ma aumaia le faʻamautinoaga lelei ma le gaosiga o le oso mo le tagata faʻatau.


Taimi meli: Apr-08-2022